Huisartsenmaatschap MCN homepage
Levensbedreigend - Bel 112
Spoed - Bel 0548 61 62 63 toets 1
Afspraak maken - Bel 0548 61 62 63

Jaap van Soest

Op 25 mei 2024 hebben wij met pijn in ons hart en veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze collega huisarts Jaap van Soest.

Jaap van Soest was sinds 1998 de ‘S’ van huisartsenmaatschap LSV. In 2016 ging deze maatschap samen met huisartsenmaatschap de Aesculaap en werd het huisartsenmaatschap MCN.

Eind 2022 werd bij Jaap van Soest een zeldzame vorm van kanker ontdekt en heeft hij door middel van vele behandelingen en therapieën een lange, moedige strijd gevoerd tegen deze ziekte.

Ondanks alles heeft hij zijn werk als huisarts en kaderarts ‘hart en vaatziekten’ en kaderarts ‘diabetes’ tot een paar weken voor zijn overlijden nog willen en kunnen uitvoeren. Jaap was als huisarts zeer betrokken bij zijn patiënten en bij onze praktijk. Als collega en opleider was Jaap geïnteresseerd in iedereen en wist hij collega’s altijd te voorzien van de nieuwste inzichten. Jaap was een fijne collega, energiek, gepassioneerd en vol met humor.

We zijn dankbaar dat we zo lang met hem mochten werken en wat hadden we hem nog graag wat langer bij ons willen houden.

We zullen de zorg voor de patiënten die ingeschreven stonden bij Jaap van Soest met veel zorg verdelen onder de collega huisartsen.