Huisartsenmaatschap MCN homepage
Levensbedreigend - Bel 112
Spoed - Bel 0548 61 62 63 toets 1
Afspraak maken - Bel 0548 61 62 63

Nieuws

Huidige organisatie patientenzorg   12 jun 2024

Beste patiënten van huisartsenmaatschap MCN, in het bijzonder de patiënten die ingeschreven staan bij Jaap van Soest.

Door het overlijden van Jaap van Soest en de vacature die nog niet is ingevuld, is het nog niet mogelijk u een nieuwe (vaste) huisarts toe te wijzen. We doen er voor en achter de schermen alles aan om de zorg voor u goed te organiseren. De patiënten die onze zorg nodig hebben worden dagelijks verdeeld onder de aanwezige huisartsen.
We kijken bij het plannen van een afspraak bij welke huisarts u voor het laatst bent geweest om te voorkomen dat u te veel verschillende huisartsen ziet.  Aan de groep patiënten met extra zorgbehoefte koppelen wel een vaste huisarts.

Robert Jan Arfman en Minke Nijdam hebben een aantal maanden de zorg voor de patiënten van Jaap van Soest overgenomen. Inmiddels heeft Robert Jan in Rijssen een nieuwe vaste plek gevonden en daarmee het MCN verlaten. Minke Nijdam is inmiddels voor de tweede keer moeder mogen worden van een prachtige dochter. Zij zal vanaf 1 juli weer op maandag en vrijdag in de praktijk aanwezig te zijn.

Onze ‘physician assistant’ Danique Brinkman is net gaan genieten van haar zwangerschapsverlof en verwacht in juli haar eerste kindje. Zij zal vanaf oktober weer terug zijn in de praktijk. Momenteel zijn er twee huisartsen in opleiding aanwezig; Max Vijn en Nejra Kabasaj.  Bij hen kunt u dan ook de hele week terecht op het spreekuur.

Met de komst van huisarts Kathryn Westerik die sinds december 2023 de patiëntenpopulatie van Jan Schellekens heeft overgenomen, verwachten we de zorg met elkaar goed te kunnen blijven opvangen.

We hopen op uw begrip en mochten er nog vragen zijn, schroom dan niet om dit naar ons te mailen; huisartsenmaatschapmcn@ezorg.nl.