Huisartsenmaatschap MCN homepage
Levensbedreigend - Bel 112
Spoed buiten kantooruren - Bel 088 – 588 0 588
Afspraak maken - Bel tijdens kantooruren

Nieuws

Afscheid Henriëtte Kroeze   08 jun 2021

Na bijna 12.5 fijne jaren samen (en 40 jaar bij het ZGT), gaan wij afscheid nemen van onze collega Henriette Kroeze (praktijkverpleegkundige). Zij heeft de dappere keuze gemaakt om vroegtijdig te stoppen met werken om nog meer te kunnen genieten van het vrije leven, samen met haar gezin. Wij gunnen haar dit van harte en kijken terug op een hele fijne samenwerking met haar. In juli nemen we officieel afscheid van haar. De komende weken is zij nog aanwezig op de praktijk op dinsdag, woensdagochtend en op vrijdag. Mocht u haar nog willen spreken, dan mag u natuurlijk altijd even bellen of een kaartje sturen. Hierbij wil ze nog even wat persoonlijks tegen u als patiënt zeggen.

Woensdag 7 juli a.s. werk ik voor het laatst in deze fijne praktijk.
Ik heb zelf gekozen om eerder te stoppen met werken en kan terugkijken op fantastische jaren in de zorg!
Van veel patiënten heb ik persoonlijk afscheid kunnen nemen en ik wil een ieder die ik niet heb gesproken veel geluk en bovenal een goede gezondheid toewensen!
Lieve groet van Henriëtte Kroeze
NB de taken van Henriette zullen met ingang van 1 oktober worden overgenomen door Ramona Gerrits, die u wellicht al kent. Zij is op dit moment werkzaam bij ons als assistente en zal haar taken als assistente gaan combineren met taken in de functie van praktijkondersteuner Somatiek (Diabeteszorg). De taken behorend bij de ouderenzorg worden overgenomen door Claudette Runneboom en Gerdien Posthuma de Boer, die al een tijdje bij ons in de praktijk werken als praktijkondersteuners.